Freerunning

Freerunning is een urban-sport met als basisdiscipline ‘parkour’, een in Frankrijk ontstane loopdiscipline.Je beweegt zo snel en efficiënt mogelijk door je omgeving en leert obstakels te overwinnen in plaats ze te passeren.

Je grenzen leren kennen

Bij parkour leer je je grenzen kennen en je belastbaarheid stap voor stap te vergroten. Je leert om meer controle over je lichaam en geest te hebben. Dit combineren wij bij Freerunning met gave creatieve bewegingen uit verschillende disciplines zoals: turnen, breakdance, martial arts en nog veel meer!

Freerunning is een enorm populaire sport. Maar het blijft belangrijk om het niet alleen leuk, maar vooral ook veilig te houden!

Je doet het samen

DOS Amsterdam biedt Freerunning onder leiding van Danilo Kooistra, een gecertificeerd trainer en coach. Danilo heeft jaren ervaring en is als professioneel atleet een bekende in de freerunning community. Danilo Kooistra: ‘Door freerunning ben ik gegroeid op fysiek en mentaal gebied, maar ook op sociaal vlak. Het is een individuele sport, maar toch doe je het samen. Je kunt zoveel van elkaar leren en dat is denk ik ook de kracht van freerunning. Het is geweldig om dit terug te zien in de training.’

Wij maken je ready for the streets!

Hou jij van een uitdaging? En wil jij graag alles uit je lichaam halen? Dan is Freerunning echt iets voor jou!

Klik hier voor het lesrooster en de locaties.

Kalender
maandag 21 oktober 2019 t/m zondag 27 oktober 2019
Agenda Herfstvakantie Alle locaties
donderdag 5 december 2019
Agenda St Klaasavond Alle locates
maandag 23 december 2019 t/m zondag 5 januari 2020
Agenda Kerstvakantie Alle locaties

Sfeerfoto's

Gegevens

GV DOS Amsterdam

van Breestraat 187-2, 1071 ZN. Amsterdam

leden@dosamsterdam.nl
IBAN NL86INGB0004628670
KvK 40532716
KNGU aansluitnummer 1081609

Terug naar boven