Freerunning


Freerunning is een urban-sport met als basisdiscipline ‘parkour’, een in Frankrijk ontstane loopdiscipline.Je beweegt zo snel en efficiënt mogelijk door je omgeving en leert obstakels te overwinnen in plaats ze te passeren.

Bij parkour leer je je grenzen kennen en je belastbaarheid stap voor stap te vergroten. Je leert om meer controle over je lichaam en geest te hebben. Dit combineren wij bij Freerunning met gave creatieve bewegingen uit verschillende disciplines zoals: turnen, breakdance, martial arts en nog veel meer!
 
Freerunning is een enorm populaire sport. Maar het blijft belangrijk om het niet alleen leuk, maar vooral ook veilig te houden!
 
We doen het samen
DOS Amsterdam biedt Freerunning onder leiding van Danilo Kooistra, een gecertificeerd trainer en coach. Danilo heeft jaren ervaring en is als professioneel atleet een bekende in de freerunning community. Danilo Kooistra: ‘Door freerunning ben ik gegroeid op fysiek en mentaal gebied, maar ook op sociaal vlak. Het is een individuele sport, maar toch doe je het samen. Je kunt zoveel van elkaar leren en dat is denk ik ook de kracht van freerunning. Het is geweldig om dit terug te zien in de training.’
 
Ready for the street!
Hou jij van een uitdaging? En wil jij graag alles uit je lichaam halen? Dan is Freerunning echt iets voor jou!
Klik hier voor het lesrooster en de locaties.
GV DOS Amsterdam

Van Breestraat 187-2, 1071 ZN Amsterdam
Mail: leden@dosamsterdam.nl
IBAN: NL86INGB0004628670
KvK: 40532716, KNGU: 1081609

Terug naar boven