Huisregels

Om maximaal plezier te kunnen hebben van het gymmen en turnen, gelden de volgende DOS huisregels:

Ouders verlaten de sportzaal zodra de les begint.

Dit komt de concentratie van de kinderen én van de trainer ten goede. Zodra de les is afgelopen kunt u uw kind ophalen. Alleen bij kleutergym is het mogelijk om de eerste keer – als u dat nodig vindt – de eerste 5 minuten in de zaal aanwezig te zijn. Ook broertjes, zusjes, vriendjes, familieleden en andere bezoekers moeten de sportzaal verlaten zodra de les begint.


Geen sieraden tijdens de les

Sieraden dragen tijdens de sport is verboden en kan zelfs tot gevaarlijke situatie leiden. Wilt u zorgen dat uw kind geen armbanden, oorbellen, ringen, kettingen en enkelbandjes draagt?
 

Losse haardracht is absoluut ongewenst

Lang los haar kan voor de ogen komen, waardoor uw kind geen goede inschatting kan maken van diepte, hoogte en snelheid. Wilt u zorgen dat uw kind altijd de (lange) haren in een vlecht of staart heeft? Jongens met (half)lang haar dragen een haarband.
 

Geen eten en drinken in de sportzaal

Eten en /of drinken zijn niet toegestaan in de sportzaal. Natuurlijk kan uw kind in de kleedkamer in een tas wel iets te drinken bij zich hebben. De training van wedstrijdturnen duurt 3 uur. Het is daarom nodig dat elk wedstrijdkind in een tas in de kleedkamer een ruime hoeveelheid drinken en iets te eten bij zich heeft.
 

Turnen en gymmen geschiedt op blote voeten

Mocht u daar bezwaar tegen hebben, bespreek dat dan met de trainer.
 

Neem geen waardevolle spullen mee naar de les

Het meenemen van waardevolle spullen geschiedt geheel op eigen risico van de ouders/verzorgers (en het kind). DOS Amsterdam is niet verantwoordelijk voor het kwijtraken van spullen van uw kind. Bijna alle kleedkamers zijn onbewaakt en vrij toegankelijk voor anderen. Eventueel kan de trainer een gezamenlijke en goed zichtbare plek in de sportzaal aanwijzen, waar kinderen tijdens de les hun mobiele telefoon en sleutels kunnen neerleggen. Maar ook dan blijft het meenemen van waardevolle spullen geheel voor eigen risico van de ouders/verzorgers (en het kind).
 

DOS Amsterdam hanteert een ‘Veilig Sport Klimaat’

Dat zijn spelregels die sportiviteit en wederzijds respect voorop stellen. Lees de Gedragscode DOS Amsterdam zodat u weet wat DOS Amsterdam van haar leden, ouders/familie/bezoekers, vrijwilligers en bestuursleden verwacht.
 

Geen huisdieren toegestaan

Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan in de gymzaal.
 

Vragen

Als u vragen heeft voor de trainer, dan kunt u deze het best vóór of na afloop van de les stellen.

Communicatie

E-Mail

Mededelingen zullen wij zoveel mogelijk per mail aan u versturen. Zorgt u ervoor dat uw recente e-mailadres bij de ledenadministratie bekend is?

Telefoon

Het is van belang dat wij u altijd telefonisch kunnen bereiken mocht dat onverhoopt nodig zijn tijdens de les. Wilt u ervoor zorgen dat één of meerdere (recente) mobiele telefoonnummers bij de trainer en de ledenadministratie bekend zijn?
 

Hulp is welkom

Onze vereniging wordt gerund door vrijwilligers. Betrokken ouders en ex-turners kunnen een waardevolle rol spelen door een organisatorische taak op zich te nemen. Wilt u zo nu en dan helpen? Of op regelmatige basis? Kijk dan op vrijwilligers gezocht.

Kalender
maandag 21 oktober 2019 t/m zondag 27 oktober 2019
Agenda Herfstvakantie Alle locaties
donderdag 5 december 2019
Agenda St Klaasavond Alle locates
maandag 23 december 2019 t/m zondag 5 januari 2020
Agenda Kerstvakantie Alle locaties

Sfeerfoto's

Gegevens

GV DOS Amsterdam

van Breestraat 187-2, 1071 ZN. Amsterdam

leden@dosamsterdam.nl
IBAN NL86INGB0004628670
KvK 40532716
KNGU aansluitnummer 1081609

Terug naar boven