Lid worden

Wilt uw kind gymmen, turnen of freerunnen bij DOS Amsterdam? Hier staat hoe dat gaat:
 
  1. Meld uw kind aan via het formulier hier onder. U geeft aan of u naar de proefles wilt of dat u direct (betalend) lid wilt worden; u krijgt een ontvangstbevestiging per mail.
  2. Twee keer per jaar kan er worden gestart: in september en in februari. Tussendoor instromen is in principe niet mogelijk.
  3. Het lidmaatschap duurt totdat schriftelijk wordt opgezegd (via de App of het fomulier). Het lidmaatschap stopt dus NIET automatisch aan het einde van het seizoen.
  4. Wachtlijsten: sommige lessen kennen wachtlijsten. Wachttijden variëren van enkele weken tot anderhalf jaar (lees artikel). De aanmelddatum is bepalend voor de positie op wachtlijst. Zodra er plek is krijgt u daarover bericht.
  5. Is er ruimte op de les dan wordt u geinformeerd dat uw kind welkom is.
  6. Uw kind volgt de proefles en u bespreekt aan het einde van de les met de trainer of uw kind doorgaat. Er is slechts 1 proefles mogelijk.
  7. Binnen 5 dagen na de proefles dient u aan te geven dat uw kind definitief lid wordt. Als wij binnen 5 dagen geen reactie van u ontvangen, dan vervalt de mogelijkheid op instroming in de les.
  8. Als u deelneemt aan de lessen bij GV DOS Amsterdam, dan stemt u in met de huisregels van de vereniging.

Kijk voordat u in de mail klimt eerst eens op deze pagina met de meest gestelde vragen. Vaak heeft u zo veel sneller antwoord op uw vraag!
Lid worden
*
*
*
*
*
*

Groepskeuze

Groepskeuze

Hieronder selecteer je de gewenste les. Er wordt een afkorting van de locatie en de dag gebruikt. De lokcatiecodes zijn PAL/Palmstraat, MNX/Marnixbad, WES/West, ZUA/Oud-ZUid zaal A, ZUB/Oud-Zuid zaal B, SLO/Sportcentrum Sloten. ZUA di 1600 betekent Oud-Zuid, zaal A op dinsdag, de les begint om 1600uur. De adressen en verdere afkortingen van de locaties vind je op de website.
*
Let op: het is de bedoeling dat de proefles binnen 2 weken plaatsvindt. Als u een periode daarna kiest, dan zullen wij dit aanpassen door u op de wachtlijst te zetten. De reden daarvoor is dat u anders onnodig een plaats in de les vasthoudt. Proeflessen zijn alleen mogelijk in September en Februari. Andere periodes worden niet gehonoreerd.

Adresgegevens

*
*
*
*
*

Betaling

*
*
*

Bijdrage Jeugdfonds Sport

U dient de bijdrage JFS zelf via een intermediar (huisarts, school of ondersteunende organisatie) aan te vragen. De consequentie van het niet tijdig aanvragen zijn voor uw eigen rekening en kunnen niet met terugwerkende kracht worden verrekend.

Vrijwilligerstaken

Ik of mijn ouder(s) zijn bereid om op twee momenten per jaar een bijdrage te leveren aan de verenigingsorganisatie Vink hieronder uw keuze aan.
*

Bijzondereheden (voor de trainer) mbt het nieuwe lid:

Indien minderjarig: Vul de naam & e-mailadres van een ouder/voogd in

Kalender
maandag 21 oktober 2019 t/m zondag 27 oktober 2019
Agenda Herfstvakantie Alle locaties
donderdag 5 december 2019
Agenda St Klaasavond Alle locates
maandag 23 december 2019 t/m zondag 5 januari 2020
Agenda Kerstvakantie Alle locaties

Sfeerfoto's

Gegevens

GV DOS Amsterdam

van Breestraat 187-2, 1071 ZN. Amsterdam

leden@dosamsterdam.nl
IBAN NL86INGB0004628670
KvK 40532716
KNGU aansluitnummer 1081609

Terug naar boven