Opzeggen

Wilt u of uw kind stoppen met sporten bij DOS Amsterdam? Hou dan rekening met de spelregels:

• Lidmaatschap stopt niet automatisch, u moet het zelf opzeggen
• Het opzegtermijn
 

Lidmaatschap opzeggen

Het lidmaatschap bij DOS Amsterdam loopt gewoon door! Het lidmaatschap stopt niet automatisch aan het einde van het seizoen. Mondeling of schriftelijk opzeggen bij de trainer is niet voldoende en wordt niet geaccepteerd als opzegging. Opzeggen kan alleen met het opzegformulier onderaan deze pagina.
 

Het opzegtermijn

Wie niet op tijd de overeenkomst opzegt, heeft automatisch een betalingsverplichting voor het volgende termijn. In dat volgende termijn kan uw kind uiteraard mee blijven sporten in de les.

De regel is: wie niet heeft opgezegd vóór de start van de nieuwe periode, betaalt ook de nieuwe periode.
Het sportseizoen bij DOS Amsterdam heeft 2 periodes en per 14 november 2019 is de opzegtermijn als volgt:

• Opzeggen vóór de start van periode september/februari
Om voor de start van de contributieperiode september/februari op te zeggen, moet uw opzegging uiterlijk 31 augustus bij ons binnen zijn. 

• Opzeggen vóór de start van periode maart/augustus
Om vóór de start van de contributieperiode maart t/m augustus op te zeggen, moet uw opzegging uiterlijk de laatste dag van februari bij ons binnen zijn (in 2020 is dat 29 februari 2020).

Afwijkend opzegtermijn voor uitzonderingsgroep
Uitzonderingsgroep zijn de ex-turn(st)ers van de maandagles in Sloten en de kleuterles op zaterdag in Zuid. Ook voor hen geldt de regel: wie niet heeft opgezegd vóór de start van de nieuwe periode, betaalt ook de nieuwe periode. Voor de uitzonderingsgroep heeft het sportseizoen 5 periodes, elk van 2 maanden. 
• Opzeggen vóór de start van periode september/oktober (geldt alleen voor de uitzonderingsgroep zoals hierboven omschreven): uiterlijk 31 augustus
• Opzeggen vóór de start van periode november/december (geldt alleen voor de uitzonderingsgroep zoals hierboven omschreven): uiterlijk 31 oktober
• Opzeggen vóór de start van periode januari/februari (geldt alleen voor de uitzonderingsgroep zoals hierboven omschreven): uiterlijk 31 december
• Opzeggen vóór de start van periode maart/april (geldt alleen voor de uitzonderingsgroep zoals hierboven omschreven): uiterlijk laatste dag van februari
• Opzeggen vóór de start van periode mei/juni (geldt alleen voor de uitzonderingsgroep zoals hierboven omschreven): uiterlijk 30 april.
 
Op bovenstaande spelregels worden GEEN uitzonderingen gemaakt.
Opzegformulier
*
*
*
*
*
*
GV DOS Amsterdam

Van Breestraat 187-2, 1071 ZN Amsterdam
Mail: leden@dosamsterdam.nl
IBAN: NL86INGB0004628670
KvK: 40532716, KNGU: 1081609

Terug naar boven