Danielle

Daniëlle werkt sinds september 2017 als trainster bij DOS Amsterdam. Ze heeft zelf van haar 6e tot 17e jaar geturnd, en vanaf haar 14e kwam ze in het trainerswereldje terecht. Daniëlle komt oorspronkelijk uit Brabant en geeft in de weekenden ook nog les bij turnvereniging GV Martinus in Bergen op Zoom. Voor haar studie woont ze nu in Amsterdam en zo is ze bij DOS terecht gekomen.

“Vanaf kleins af aan was ik al verliefd op de turnsport en met die passie ben ik ook begonnen met het lesgeven van kleuters en recreatiemeiden. Zo kon ik door middel van allerlei verschillende oefeningen, materialen en mogelijkheden kinderen kennis laten maken met wat turnen inhoudt en hoe goed dit voor de ontwikkeling van je basis motoriek is."

"Ik start meestal mijn lessen met een klein spelletje, waarna er in kleine groepjes specifiek aan oefeningen worden gewerkt, waar ik de les altijd afsluit met een beloningsvorm voor het harde werken.”

Voor Daniëlle is het belangrijkste om kinderen plezier te laten hebben in wat ze doen. Ook vindt ze het leuk om successen te vieren, hoe groot of klein die ook zijn.

Daniëlle heeft een jurybrevet en ze helpt bij het organiseren van activiteiten en evenementen voor DOS Amsterdam.

Terug naar alle trainers
GV DOS Amsterdam

Van Breestraat 187-2, 1071 ZN Amsterdam
Mail: leden@dosamsterdam.nl
IBAN: NL86INGB0004628670
KvK: 40532716, KNGU: 1081609

Terug naar boven